Despre noi - Distribuitor tigla metalica

Povestea noastra

O poveste despre vanzare si montaj de tigla metalica


STRONG ROOF este o companie cu capital romanesc care si-a inceput activitatea in 2007 sub numele de Fix-Lycoson in prezent STRONG ROOF . Furnizor de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale cat si industriale. De asemenea furnizam si sisteme de drenaj metalice al apelor pluviale ( jgheaburi, burlane, etc,...) Materia prima este la cel mai inalt standard de calitate: - grosiem 0,5mm - zinc 220-275 g/mp - stratul de vopsea poliesterica 25 -35 microni Furnizori principali de materie prima: ArcelorMittal si SSAB Swedish Steel. Productia este orientata in functie de comenzi, de aceea, lungimea panourilor se executa in functie de necesitatile clientului, astfel incat pierderile de material sa fie minime.

Montaj

Despre montaj de tigla metalica


Asiguram gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schitelor si proiectelor transmise de client, asistenta la alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor si a anumitor modificari necesare. Deoarece calitatea produsului final depinde in primul rand de materialele folosite la realizarea lui, trebuie acordata atentie maxima alegerii acestor materiale.

Garantia lucrarilor

Garantie oferita la montarea de tigla metalica


La sistemele de acoperis si tabla cutata cu suprafata poliesterica se acorda 10-15 ani de garantie impotriva decolorarii. Aceasta perioada este in plus garantata si de combinatele producatoare de materie prima. In functie si de conditiile atmosferice , durata minima de viata a acestor produse este estimata la 50-60 de ani. Pentru ca eventualele reclamatii sa poata fi acceptate trebuiesc respectate conditiile stabilite in certificatul de garantie.