Produse - Ferestre de mansarda Velux, scari acces pod

Ferestre mansarda Velux

Calitate superiora, durabilitate mare, montaj ferestre mansarda

Parteneriatul de succes dintre STRONG ROOF şi liderul de piață mondial VELUX oferă clienților noştri soluția completă de acoperiş perfect funcțional şi modern: lumina naturală, aer proaspăt şi calitate.

Ferestrele de mansardă VELUX se integrează perfect în sistemul de acoperiş STRONG ROOF, oferind locuinței dumneavoastră un plus de lumina şi caldură. Este atât de simplu sa-ți oferim starea de bine pe care ți-o doreşti acasă. Îți creem un spațiu bine iluminat, te învațăm cum să primeşti lumina naturală care ți se potriveşte, în funcție de punctele cardinale, îți amplasăm corect ferestrele de mansardă şi apoi te invităm la calm şi relaxare. Fereastra de mansardă VELUX beneficiază de 10 ani garanție.

Toate produsele VELUX sunt fabricate la standardele cele mai înalte, din materiale de cea mai bună calitate și au fost concepute astfel încât să aibă o durată de viață cât mai îndelungată, de peste 25 de ani. Energia, vitalitatea, sănătatea vin şi prin ferestrele de mansardă de la VELUX. De 70 de ani, Grupul VELUX s-a dedicat producerii ferestrelor de mansardă, ce au devenit sinonime cu calitatea. Calatoria noastră împreuna cu tine nu se termină de îndată ce ai cumpărat şi montat fereastra de mansardă.

top-operated-standard-plus-2-layer-pane-hero-119059-01-xxl-1280×4583_topoperated_220x340

Scari acces pod

Informații disponibile în curand.