Servicii oferite

Consultanta tigla metalica

Materie prima: ArcelorMittal si SSAB Swedish Steel.

In cazul in care aveti o casa nou sau doar doriti sa realizati renovarea acoperisului, incerca sa va oferim cea mai buna solutie din punct de vedere tehnico-economic, solutie adaptata bugetului dumneavoastra. Beneficiati de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri la alegerea materialelor, a elementelor necesare si nu in ultimul rand montajul acoperisului dumneavoastra. Asiguram gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schitelor si proiectelor transmise de client, asistenta la alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor si a anumitor modificari necesare.

  • Consultanta gratuita in alegerea tiglei metalice
  • Asiguram gratuit realizarea planurilor de montaj
  • Incercam sa oferim solutii acolo unde altii nu stiu sa ofere.
  • Va sprijinim pana la finalzarea proiectului, si apoi va oferim garantie.

Calitate garantata a tiglei metalice

Garantia calitatii

Calitatea materiei prime se reflecta si in garantia acordata de producatorul tablei din otel prevopsit. Cu cat materialele sunt de o calitate mai buna, cu atat creste garantia oferita.

La sistemele de acoperis si tabla cutata cu suprafata poliesterica se acorda 10-15 ani de garantie impotriva decolorarii. Aceasta perioada este in plus garantata si de combinatele producatoare de materie prima. In functie si de conditiile atmosferice , durata minima de viata a acestor produse este estimata la 50-60 de ani.


Vanzare si Montaj

Tigla metalica, tabla cutata, sisteme de fixare

Daca ati decis ca doriti sa cumparati si sa montati acoperisul de tigla metalica sau tabla cutata casei voastre cu ajutorul echipelor noastre, va asiguram ca ati facut cea mai buna alegere. Daca inca nu sunteti decisi asteptam telefonul dumnevoastra pentru a va convinge. Dar pana atunci va mai spunem ca furnizorii nostrii de materie prima ArcelorMittal si SSAB Swedish Steel care sunt intre cei mai cunoscuti pe piata de profil ofera cele mai bune produse, care ne ajuta pe noi cei care vindem si montam tigle metalice, tabla cutanata si acesoriile pentru acestea sa fim intre cei mai buni si sa va oferim servicii ireprosabile.

Folosim materie prima de grosime 0.5 mm, zinc 220-275 g/mp, stratul de vopsea poliesterica 25-35 microni. Ne ocupam de vanzare si montaj pentru: tigla metalice, tabla cutata, sisteme de fixare pentru tigla metalica, produse si servicii pentru sisteme de acoperis civile si industriale.